Inloggen

Wachtwoord vergeten

Register

Veilige verbinding

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn Innovam relatienummer vinden?

Uw relatienummer staat op een eerdere uitnodigingsbrief van Innovam onder 'Ons Kenmerk'. Het relatienummer heeft zes cijfers en begint met een 1, 2 of 3. Ook kunt u uw relatienummer vinden op een factuur van Innovam, bij deelnemersgegevens. Bent u APK keurmeester? Dan is uw APK-pasnummer uw relatienummer.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen met uw e-mailadres, uw relatienummer of APK-pasnummer. U ontvangt een wachtwoord op het e-mailadres dat bij ons van u bekend is. Dit wachtwoord is 1 dag geldig. Komt de e-mail niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 030-6087931.

Ik heb nog geen account bij Innovam, wat nu?

U heeft een account nodig om iets bij ons te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u een account aanmaken voordat u afrekent.

Hoe kom ik in de online training?

U kunt inloggen in 'mijn TWA' met uw e-mailadres, uw relatienummer of APK-pasnummer. Uw online training vindt u bij 'inschrijvingen'.

Mijn nieuwe wachtwoord komt niet aan, wat nu?

Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 030-6087722.