Inloggen

Wachtwoord vergeten

Register

Veilige verbinding

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn AutoNiveau relatienummer vinden?

Je relatienummer staat op een eerdere uitnodigingsbrief van AutoNiveau onder 'Ons Kenmerk'. Het relatienummer heeft zes cijfers en begint met een 1, 2 of 3. Ben je APK keurmeester? Dan is je APK-pasnummer je relatienummer.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm kun je een nieuw wachtwoord aanvragen met jouw e-mailadres, je relatienummer of APK-pasnummer. Je ontvangt een wachtwoord op het e-mailadres dat bij ons van je bekend is. Dit wachtwoord is 1 dag geldig. Komt de e-mail niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 088-0044123.

Ik heb nog geen account bij AutoNiveau wat nu?

Je hebt een account nodig om iets bij ons te bestellen. Tijdens het bestellen kun je een account aanmaken voordat je afrekent.

Hoe kom ik in de online training?

Je kunt inloggen in 'mijn AutoNiveau' met jouw e-mailadres, je relatienummer of APK-pasnummer. Je online training vind je bij 'inschrijvingen'.

Mijn nieuwe wachtwoord komt niet aan, wat nu?

Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 088-0044123.