Inloggen

Wachtwoord vergeten

Registreer

Veilige verbinding

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn Innovam relatienummer vinden?

Je relatienummer staat op een eerdere uitnodigingsbrief van Innovam onder 'Ons Kenmerk'. Het relatienummer heeft zes cijfers en begint met een 1, 2, 3 of 4. Ben je APK keurmeester? Dan is je APK-pasnummer je relatienummer.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm kun je een nieuw wachtwoord aanvragen met jouw APK-pasnummer, relatienummer of je e-mailadres. Je ontvangt een link op het e-mailadres dat bij ons van je bekend is. Deze link is 24 uur geldig. Komt de e-mail niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Start een chat, dan helpen we je snel.

Mijn nieuwe wachtwoord komt niet aan, wat nu?

Komt de e-mail om je wachtwoord te resetten niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niet? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Start een chat, dan helpen we je snel.

Ik heb nog geen account bij Innovam, wat nu?

Je hebt een account nodig om iets bij ons te bestellen. Winkel rustig verder, want tijdens het afronden van je bestelling kun je een account aanmaken voordat je afrekent.

Hoe kom ik in de online training?

Je kunt inloggen in de 'MijnInnovam' omgeving door hier rechtsboven op 'Inloggen' te klikken. Inloggen kan met jouw e-mailadres, je relatienummer of APK-pasnummer. De online training vind je bij 'Mijn Trainingen'. Kun je hem niet vinden? Kijk dan ook even bij 'Afgerond' rechtsboven. Kun je hem nog steeds niet vinden? Controleer dan het logo in de kop van de e-mail. Misschien is de training geboekt bij één van onze partners. Je vind dan de training terug in de online omgeving van die partner.